WWW.CELLMAXXSIHAT.COM

Soalan Lazim (FAQ)

 

Berikut adalah Antara soalan soalan lazim yang ditanya oleh pengguna  CellMaxx®  kepada kami, Berikut adalah penjelasannya:

 

1)Apa itu CellMaxx®?

 

CellMaxx® adalah makanan kesihatan/supplement kesihatan yang berasaskan alga biru hijau atau dikenal sebagai Aphanizomenon Flos Aquae(AFA) dari Tasik Klamath, Oregon, Amerika Syarikat. Ianya kaya dengan nutrisi lengkap seperti Polisakarida, Klorofil, L- Selectin Ligand, Vitamin, Mineral Beta Karotena, Asid Amino dan Phenylethylamine (PEA). Berdasarkan kajian, dengan pengambilan Aphanizomenon Flos Aquae(AFA)sebanyak 1-3 gram sehari mampu meransang pembebasan *ibu Sel@Stem Sel dan sel sel baharu daripada tulang sum sum yang diperlukan oleh tubuh badan untuk meningkatkan system imunisasi manusia secara semulajadi.

 

2)Berapa harga sekotak CellMaxx®?

 

Ahli= RM150 Sekotak Semenanjung Malaysia /RM155 Sekotak Sabah dan Sarawak

Bukan Ahli = RM180 Sekotak Semenanjung Malaysia /RM185 Sekotak Sabah dan Sarawak

 

3)Berapa lama untuk nampak kesan selepas pengambilan CellMaxx®?

 

1. Tiada tempoh dan kuantiti tertentu yang perlu diambil untuk memberikan kesan penyembuhan. Kesan penyembuhan tertakluk kepada beberapa faktor seperti umur, jantina, jenis penyakit, tahap penyakit, amalan pemakanan, toksin di dalam tubuh,gaya hidup dan keberkesanan sistem tubuh anda bertindakbalas terhadap pengambilan produk CellMaxx®. Ianya akan memberikan keutamaan kepada penyakit yang lebih utama dari yang utama.

 

2.  CellMaxx® TIDAK menyembuhkan dari sebarang penyakit. Ianya merangsang tubuh untuk berfungsi menghasilkan semula Stem Sel dan yang menyembuhkan adalah Stem Sel dari dalam tubuh secara semulajadi tanpa menggangu sistem tubuh.

 

3. Ubat-ubatan yang mengurangkan sistem imun (immunosuppressants) seperti azathioprine (Imuran), basiliximab (Simulect), cyclosporine (Neoral, Sandimmune), daclizumab (Zenapax), muromonab-CD3 (OKT3, Orthoclone OKT3), mycophenolate (CellCept), tacrolimus (FK506, Prograf), sirolimus (Rapamune), Prednisolone (Deltasone, Orasone) dan corticosteroids (glukokortikoid) mungkin berinteraksi dengan Aphanizomenon flos-aquae. Oleh kerana bahan utama  CellMaxx® ialah Aphanizomenon flos-aquae (AFA), anda dinasihatkan untuk berunding dengan doktor anda terlebih dahulu sebelum mengambil  CellMaxx®

4.Berapa paket dalam sekotak CellMaxx®?

 

Sekotak  CellMaxx® mengandungi 14 sachet dan beratnya 3 gram setiap satu.

 

5.Panduan Pengambilan CellMaxx®?

 

Bancuh sepaket  CellMaxx® dengan secawan air mineral atau air kosong. Minum sebelum sarapan perut kosong.

(Amaran: Jangan Guna Air Panas atau Air Mendidih, Air panas akan menghilangkan nutrisi  CellMaxx®)

 

6. Apakah kebaikan CellMaxx®?

 

Antara kebaikkan penggunaan  CellMaxx®setiap hari adalah seperti berikut:-

• Mengimbangi tahap gula dalam darah

• Mengurangkan kadar kolesterol, menyokong jantung yang sihat

• Mengurangkan tahap tekanan darah tinggi, mengawal tekanan darah

• Mempunyai kadar aktiviti sel anti-virus dan anti-tumor yang kuat

• Mengandungi ciri-ciri pencegahan kanser

• Membantu semua jenis penyakit kulit

• Mengandungi ciri-ciri anti-radang

• Mengurangkan sakit sendi, sakit kepala, kekejangan badan

• Membantu dalam mengawal gejala Demam Denggi

• Melindungi daripada alahan, termasuk alahan makanan

• Menyokong masalah kesihatan berkaitan prostat

• Menguatkan sistem imunisasi

• Mengurangkan jerawat

• Meningkatkan daya ingatan

• Mengurangkan gejala selesema biasa

• Menggalakkan fungsi hati yang betul

• Menyokong sistem pencernaan yang sihat dan penyerapan nutrien

• Menyembuhkan luka-luka dalaman dan luaran

• Merangsang pengedaran sel imunisasi

• Menghapuskan radikal bebas

• Meningkatkan tenaga

• Memberikan perlindungan yang signifikan terhadap keracunan plumbum

 

7.  Adakah CellMaxx® sesuai untuk wanita hamil?

 

Ya.  CellMaxx®amat sesuai dan digalakkan ambil sejak awal kehamilan lagi kerana ia dapat membantu pembentukkan janin sihat.Apapun anda dinasihatkan untuk berunding dengan doktor anda terlebih dahulu sebelum mengambil  CellMaxx®.

.

8 Adakah CellMaxx® sesuai untuk kanak-kanak? Berapa usia yang sesuai?

 

Ya,  CellMaxx®juga sesuai untuk kegunaan kanak-kanak. Biasanya Ibu-ibu yang mempunyai anak yang bermasalah Eczema biasanya akan memberikan CellMaxx kepada anak-anak dengan cara mencampurkan  CellMaxx® ke dalam susu yang diminum.  CellMaxx®sebenarnya sesuai untuk semua peringkat umur.

 

9. Adakah CellMaxx® selamat digunakan?

 

Ya, Ianya Selamat digunakan.  CellMaxx®100% adalah dari Bahan Organik .Tiada Bahan Sintetik dan Bahan Kimia Terlarang.Oleh itu,kami mengesyorkan anda berunding dengan pakar perubatan atau penjagaan kesihatan professional sebelum anda memakan  CellMaxx® jika anda mempunyai sebarang kebimbangan mengenai kesihatan atau keadaan perubatan anda.

 

10. Macam mana nak jadi Agen Pengedar CellMaxx®?

 

Boleh SMS/Whatsapp +60199782310 atau Hubungi saya disini

 

"PENAFIAN: Ini adalah laman web sokongan untuk tujuan PROMOSI sahaja. Tiada kaitan dengan laman web syarikat yang disertai. Contoh pendapatan adalah simulasi sahaja. Pendapatan sebenar bergantung kepada usaha setiap peserta. Kami tidak menjamin sebarang pendapatan TETAP. Tiada mana-mana bahagian laman web ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis daripada pemilik laman web ini.

© Copyright 2017 .Hakcipta Terpelihara Terpelihara  BISNES PADU NETWORK SA0388332-D